Ocenka na dinamikata na oborotnite fondove v materialnoto proizvodstvo. - Čankova, L.
Dynamika obežných fondov v materiálnej výrobe BR. Ich ocenenie na základe komparatívnej analýzy so zmenami v objeme spoločenského produktu a národného dôchodku a s výsledkami niektorých vyspelých trhových ekonomík. Negatívne javy vo využívaní obežných fondov na základe štruktúrnej analýzy. Riešenie využívania obežných fondov.