Investice: Zdroje a jejich užití. - Nešvera, Václav
Inertnosť investičnej sféry voči reforme. Konsolidácia vlastníckych vzťahov. Problémy vytvárania investičných fondov. Tvorba a použitie finančných zdrojov podnikov. Trojsektorová ekonomika (podnik, štát, domácnosť) ako teoretické východisko trhovej ekonomiky. Význam kapitálového trhu.