Razvitije i funkcionirovanije rynka investicionnogo kapitala v SSSR v perechodnyj period. - Štanskij, V.A
Nedostatky fungovania direktívno-administratívneho investičného mechanizmu v ZSSR. Zásady budovania a fungovania trhu investičného kapitálu. Všeobecneekonomické a odvetvové faktory investičnej výstavby. Financovanie investičnej výstavby a činnosť bánk v tejto oblasti. Štruktúra trhu investičného kapitálu v prechodnom období.