Upravlenije investicionnoj dejatel'nost'ju v regione v uslovijach rynočnoj ekonomiki. - Fedorov, V.Ju
Nevyhnutné zmeny v plánovaní investičného komplexu v podmienkach miestnej samosprávy a samofinancovania. Faktory ovplyvňujúce koncepciu investično-štruktúrnej politiky rozvoja mesta. Regulovanie a kontrola investičných iniciatív municipálnych orgánov. Organizačné štruktúry riadenia investícií v rámci oblasti. Demonopolizácia oblastného územného komplexu. Analýza investičného procesu v Leningradskej oblasti.