Glasnost' i problema znanija: pereosmyslenije ekonomičeskoj demokratii. - Lavoj, D.
Charakteristika problému poznania (klasický argument komparatívnej analýzy ekonomických systémov o neúspechu centrálneho plánovania). Prvky demokratického dialógu. Trh ako sociálno-poznávací proces. Podpora názoru na radikálny a rýchly prechod k slobodnému trhu v ZSSR.