On the efficient use of mathematics in economics: results of an attitude survey of British economists. - Greenaway, D.
Významnosť uplatnenia matematiky v ekonomickom výskume a vo výchove ekonómov bola predmetom prieskumu mienky ekonómov na britských univerzitách. Výsledky prieskumu a ich porovnanie s obdobnými výsledkami z USA.