Modelovací technika input-output - přežije rok 2000? - Benáček, V.
Postavenie metódy input-output v ekonomickom výskume. Bilančná rovnováha tvorby a využitia produkcie. Aplikácia dynamických štruktúrnych modelov pre rozhodovanie. Návrh na rozvíjanie aplikácie modelového aparátu input-output v česko-Slovensku.