<Das> computergestützte Informationssystem KEV. - Friedrich, V.
Informačné požiadavky na zostavenie koncepcie rozvoja energie. Možnosti poskytovania informácií pomocou počítačového systému KEV (bibliografické informácie, dáta, fakty, voľný text a grafika). Štruktúra databanky heterogénnych informácií. Čiastkové databanky (budovy a okolie, adresy, zámery, správy ap.). Tematická orientácia vyhľadávania v databanke.