Je možné projektovat chování člověka v projektech automatizovaného zpracování dat? - Valtrová, O.
Potreba tvorenia informačných systémov na "mieru človeka" a nie iba podľa "miery techniky". Budovanie podnikového systému práce s ľuďmi, informačnej základne o sociálnom potenciáli podniku a samotného sociálneho projektu. Predprojektová fáza a samotný projekt.