Manažerský informační systém DIAMOND očima uživatele. - Kalista, V.
Charakteristika programového produktu DIAMOND britskej firmy Charterleague. Integrované riešenie DIAMONDU pre obchodno-výrobnú činnosť. Viacúrovňová databanka. Možnosť tvorby ľubovoľného počtu účtovných okruhov. Spracovanie neuzavretých položiek. Možnosť operatívneho získavania informácií pre potreby vnútropodnikového riadenia.