Návrh věcne orientovaných funkcí interaktivního systému. - Voříšek, J.
Základné skupiny funkcií interaktívneho systému a obsah, úrovne a zásady návrhu vecne orientovaných funkcií. Statické a dynamické vecné charakteristiky používateľského prostredia. Zásady návrhu vecne orientovaných funkcií používateľského prostredia. Nadbytok a nedostatok informácií.