Od ASŘ k manažerskému informačnímu systému. - Kalista, V.
Existujúce materiálno-technické predpoklady budovania informačného systému. Nedostatky v definovaní potrieb informačného systému. Systém DIAMOND pre podnikový management menších a stredných obchodných a výrobných organizácií s modulárnym aplikačným prostredím. Ovládanie DIAMOND-u pomocou menu systému.