Reflexiones en torno a la información agricola nacional. - Sandoval Guerrero, M.
Problematika knižničných služieb a spracovávania informácií z oblasti poľnohospodárstva. Kvalita informácií pre poľnohospodársky výskum. Dokumentačné služby - účinnosť, náklady. Úlohy národného programu o vede a technologickej modernizácii na r. 1990-94. Strategická úloha kontroly a riadenia informácií pre domácu potrebu, ale aj pre vývoz.