Bogatstvoto na narodite izsledvane na negovata priroda i pričini. Prodolženie. Izbrani tekstove. - Smith, A.
Kniha II.: Podstata, hromadenie a použitie kapitálu. Kniha III.: Nerovnaký rast blahobytu v rôznych krajinách. Kniha IV.: Sústavy politickej ekonómie. Kniha V.: Dôchodky panovníka alebo republiky.