Analiz sbereženij naselenija na starost'. - Lukin, D.A
Intenzita procesu úspor obyvateľstva ZSSR na zabezpečenie v dôchodkovom veku (vytvorených z celkových príjmov preddôchodkového obdobia podľa normy úspor). Úspory mestského obyvateľstva. Úspory kolchozníkov. Faktory vplývajúce na úspornú činnosť obyvateľstva (inflácia, ekonomika) a na reálnu hodnotu úspor.