Proizvodstveni resursi, realno potreblenie, inflacija. - Minasjan, G.
Návrh alternatívneho prístupu k hodnoteniu dynamiky výrobných zdrojov, reálnej spotreby a inflácie na základe agregátnej indexovej funkcie. Analýza zmien v troch uvedených agregátoch. Pokus určiť relatívnu váhu prvkov agregátov v ich celkovej dynamike. Hypotéza o pravdepodobných budúcich zmenách v reálnej spotrebe obyvateľstva a v inflácii.