A.A. Boghdanov's theory of equilibrium and the economic discussions of the 1920s. - Belykh, A.A
Skúma sa vplyv Bogdanovovej koncepcie rovnováhy a zákona o nákladoch na pracovnú silu z hľadiska ich vplyvu na sovietsku ekonomiku 20. rokov. Kompatibilita marxistickej ekonomiky s teóriou rovnováhy.