Akademicka mysl ekonomiczna wobec interwencjonizmu w Polsce miedzywojennej. - Zagóra-Jonszta, U.
Úvod. Stanovisko akademického myslenia v prvom období diskusií o intervencionizme. Názory zástupcov akademického myslenia v období "sporu o etatizmus". Stanovisko vedy ex cathedra k intervencionizmu v 30. rokoch. Zhrnutie názorov zástupcov akademického ekonomického myslenia o intervencionizme.