Ženy, služby, práca a čas. - Orságová, S.
Výsledky posledného šetrenia o využití denného časového fondu u mužov a žien. Nepriaznivé hodnotenie vývoja dĺžky pracovných režimov v porovnaní s vyspelými štátmi. Význam oblasti služieb pri racionalizácii súhrnnej mimopracovnej doby.