Ansehen, Karriere oder Sicherheit? Entscheidungskriterien bei der Stellenwahl von Führungsnachwuchs in Grossunternehmen. - Böckenholt, I.
Podniková personálna politika v stratégii identity korporácie. Využitie viacdimenzionálneho škálovania a kauzálnej analýzy pri analýze faktorov atraktivity niektorých veľkých podnikov a ich špecifík. Možnosť kariéry ako najvýznamnejší faktor atraktivity podniku. Závery výskumu pre personálny management.