ESOP: zámery, mýty a skutočnosť. - Vanek, J.
Plán vlastníctva účastín zamestnancami (ESOP). Možnosti jeho aplikácie, prípadne modifikácií v podmienkach reforiem vo východoeurópskych štátoch. Popis "robotníckeho" modelu systému, jeho šiestich charakteristických stavov vývoja. Možnosti ESOP-u transformovať kapitalistické podniky na podniky zamestnancov.