Huszonöt éves a magyar ergonómia. - Perczel, J.
Vývoj maďarskej ergonómie za posledných 25 rokov. Zaostávanie maďarskej ergonómie za vývojom vo vyspelých krajinách, jej rôzne chápania do roku 1983. Význam ergonómie pre vytvorenie optimálnych pracovných podmienok.