Na zkušené u francouzskych odborů. - Kahle, B.
Rozhovor s R. Metzom, pracovníkom odborovej centrály CGT v Paríži o skúsenostiach s ochranou práv pracujúcich v trhovej ekonomike. Právna povinnosť vlády prejednať ekonomické opatrenia s odborovými zväzmi. Zaručenie minimálnej mzdy. Vyjednávanie kolektívnych zmlúv. Starostlivosť o nezamestnaných.