Reprodukce pracovních sil v národním hospodářství ČSFR. - Tesařová, D.
Štatistické údaje o reprodukcii pracovných síl v ČSFR. Vývoj zamestnanosti od r. 1985. Štruktúra mladých ľudí, zapojených do práce, podľa dosiahnutého vzdelania. Reprodukcia pracovných síl v republikách v rokoch 1988-1989.