Anreizsysteme als Instrument des betrieblichen Innovationsmanagements. Ergebnisse einer empirischen Untersuchung im F+E-Bereich. - Staudt, E.
Ciele a účinky systémov stimulácie v rámci podnikových inovačných procesov. Postup pri výskume a jeho vyhodnotenie. Empirické výsledky výskumu. Hodnotenie a váha jednotlivých stimulov. Hierarchia preferencií u indivídua. Požiadavky na podnikový management stimulovania.