Determinants of contract wages in Germany. - Neumann, M.J.M
Skúmajú sa determinanty kolektívne dojednávaných zvýšených miezd v priemysle SRN. Pôsobenie doktríny neutrality proklamovanej odbormi v otázke zamestnanosti. Podľa zistenia nemecký trh práce je riadený kooperatívnymi riešeniami, ktoré nie sú neutrálne voči zamestnanosti.