Indeksacija denežnych dochodov i social'naja podderžka naselenija. - Pešechonov, Ju.V
Ciele indexovania peňažných príjmov obyvateľstva v ZSSR v podmienkach inflácie. Mechanizmus indexovania. Metodologické a metodické problémy využívania tohto mechanizmu. Ciele indexovania v podmienkach kapitalistického nasýteného trhu. Zohľadňovanie faktora cien v podmienkach regulovanej trhovej ekonomiky.