K otázce zjednodušení mzdových předpisů pro odměňování dělníků, technickohospodářských a obchodne provozních pracovníků. - Měchura, V.
Prispôsobenie mzdového systému novým ekonomickým podmienkam s cieľom zjednodušenia mzdového systému. Úprava odmeňovania robotníkov, technicko-prevádzkových a technicko-hospodárskych pracovníkov vyhláškou FMPSV platnou od 1.8.1990. Rozšírenie právomoci podnikov pri určovaní dĺžky odbornej praxe a pri rozhodovaní a uplatnení vyšších stupníc mzdových tarifov.