Odstupné při rozvázání pracovního poměru. - Kahle, B.
Poskytovanie odstupného uvoľňovaným pracovníkom namiesto mzdového vyrovnania podľa vyhlášky FMPSV zo dňa 26.7.1990. Podmienky pre poskytovanie odstupného a určenie jeho výšky. Mzdové vyrovnanie pri poskytovaní odstupného. Voľba medzi odstupným a mzdovým vyrovnaním.