K využívaniu ďalšej materskej dovolenky. - Košta, Ján
Analýza využívania ďalšej materskej dovolenky v ČSFR. Metodické otázky štatistiky a kvantifikácia využívania ďalšej materskej dovolenky. Využitie nároku na ďalšiu materskú dovolenku podľa krajov za roky 1987-1988. Analýza prístupov k využívaniu materskej dovolenky.