Ako ďalej v politike zamestnanosti žien? - Záhradníková, E.
Súčasný stav zamestnanosti žien a jej kľúčové problémy. Neúmerná intenzita zamestnanosti žien z hľadiska dennej, ročnej a celoživotnej dimenzie. Nová filozofia zamestnanosti žien, ktorá musí vyplývať z renesancie materstva a rodičovstva.