Forecasting metropolitan employment using an export-base error - correction model. - Lesage, J.P
Kointegrácia verzie časových radov alokačných koeficientov exportnej bázy, ktorá rozkladá územnú zamestnanosť na exportné a miestne komponenty. Rozbor prognostických experimentov a analýza výsledných odchýliek. Prognostické experimenty zahrňujú porovnanie mechanizmu korekcie odchýlok a rôzne druhy vektorových autoregresných modelov.