Na cestě k nové politice zaměstnanosti. - Kondratěnko, V.
Nízka efektívnosť využívania pracovných síl i produktivity práce v ČSFR a porovnanie s vyspelými krajinami. Relatívna a absolútna prezamestnanosť - zlá organizácia práce a vysoká pracovná participácia. Nevyužívanie kvalifikácie pracovných síl. Vplyv preferencie výrobnej sféry na profesnú štruktúru zamestnanosti v ČSFR.