Právní úprava zaměstnanosti.
Zákon ČNR č. 9/1991 Zb., o zamestnanosti a pôsobnosti orgánov ČR na úseku zamestnanosti. Vyhláška MPSV ČR č.20/1991 Zb., ktorou sa určujú bližšie podmienky poskytovania hmotného zabezpečenia uchádzačom o zamestnanie. Vyhláška MPSV ČR č. 21/1991 Zb., o bližších podmienkach rekvalifikácie. Vyhláška MPSV ČR č.22/1991 Zb., o vytváraní spoločensky účelných pracovných miest a vytváraní verejne prospešnej práce.