Regionale arbeitsplatzdynamik im Bundesgebiet. Ergebnisse der Job-Turnover-Analyse in regionaler Differenzierung. - Derenbach, R.
Použitie analýzy pohybu pracovných miest na regionalizovanie dát podľa sektorov - priemysel surovín, investičné statky, spotrebný tovar, stavebná výroba, obchod, doprava, úver a poistenie, súkromné služby, služby výrobcom. Súhrn komponentov za jednotlivé sektory, oblastné rozdiely dynamiky. Začlenenie veľkostnej štruktúry podnikov, kvalifikačných stupňov pracovných miest.