Kvalifikácia a intenzifikácia ekonomiky - Staněk, Peter
Nové chápanie kvalifikácie ako súhrnu širokého komplexu poznatkov spätých s výkonom profesie. Kľúčová úloha rekvalifikácie a sústavného zvyšovania kvalifikácie pri štruktúrnej prestavbe našej ekonomiky. Príprava odborníkov pre nové činnosti. Žiaduca orientácia na predstih zdrojov pracovných síl pred možným vývojom potreby.