Serial correlation in multiregional migration models. - Foot, D.K
Náčrt špecifikácie a hodnotenia časových radov vo viacoblastných rovniciach čistej migrácie, kedy odchýlky sú predmetom sériovej korelácie. Ilustrácia postupov s použitím modelu čistej migrácie v desiatich kanadských provinciách v r. 1961-85. Vzťahy nevyhnutných obmedzení nestochastického sčítania a reštrikcií koeficientov sériovej korelácie.