<The> assumption of equilibrium in the analysis of migration and interregional differences: A review of some recent research. - Evans, A.W
Otázky plauzibility predpokladu medzioblastnej rovnováhy vo výskume migrácie a odhad atraktívnosti prostredia v USA. Analýza rovnováhy medzioblastných diferencií. Dokazovanie existencie konzistentných a kontinuitných migračných tokov v prípade statickej rovnováhy oblastného sytému.