Výběr a přijímaní pracovníků, mobilita pracovních síl. - Rufert, S.
Vnútorné a vonkajšie zdroje pracovných síl, ktoré sú k dispozícii podnikom pri výbere, získavaní a prijímaní pracovníkov pre rôzne profesie. Kladné stránky obsadzovania uvoľnených miest vlastnými pracovníkmi. Význam mobility pracovných síl.