Przestrzenna struktura bezrobocia w Polsce. - Grzeszczyk, T.
Pomer počtu nezamestnaných k počtu ponúk pracovných miest. Súbor južných aglomerácií. Prehľad priestorovej štruktúry nezamestnanosti. Súbor centrálnych aglomerácií. Severovýchodné a východné trhy. Hlavné ohrozenie pre realizovaný program hospodárskych reforiem a ich rozvojové šance.