translog approach to consumer spatial behaviour. - Lo, L.
Prezentovanie priestorového modelu translogistického dopytu, ktorý zodpovedá za vzájomnú previazanosť medzi alternatívami dopravy a zaoberá sa rôznou elasticitou substitúcie miest určenia. Popis účinkov veľkosti priestoru, priestorovej konfigurácie a substitúcie na priestorovú interakciu. Vplyvy veľkosti priestoru na priemernú dĺžku jázd a štruktúru cestovania.