Bewertungsgrundlagen für die Raum- und Umweltplanung durch Umweltinformationssysteme. - Du Bois, W.
Možnosti zlepšovania priestorového plánovania a plánovania životného prostredia použitím informačného systému o životnom prostredí UMWISS. Požiadavky na zohľadňovanie zásadných úvah pri budovaní týchto systémov a systémovej štruktúry. Objasňovanie účinkov pracovných postupov v oblastiach znižovania hluku, udržiavania čistoty ovzdušia a ochrany pôdy.