<Die> Belange der Landschaftspflege und des Naturschutzes im Raumordnungsverfahren. - Strunz, J.
Požiadavky na zvýšenie presnosti merania záujmov ochrany prírody a starostlivosti o krajinu v priestorovom usporiadaní. Matica posudzovania priebehu rozhodovacieho procesu v územnom plánovaní. Posudzovanie názorov na ochranu prírody a starostlivosti o krajinu v postupoch priestorového usporiadania. Požiadavky na vypracovanie previazaného systému biotopu v oblastiach.