Do metropolitan areas mean anything? A research note. - Mills, E.S
Poznámky o účelných reláciách miest a predmestí metropolitných území. Analýza špecifických faktorov metropolitných území v centrálnom meste a rastu predmestí, pričom sa berú do úvahy oblastné a celoštátne faktory. Údaje o raste metropolitných území za r. 1960-1980.