Do producer services induce regional economic development? - Hansen, N.
Posudzovanie služieb výrobcom realizovaných v rámci priemyselných firiem a "nezávislých" podnikov pri rozvoji deľby práce, produktivity a príjmov na 1 obyv. Využitie empirickej analýzy metropolitných území v hlavných oblastiach a v USA celkove. Vzájomné väzby služieb výrobcom, vzdelávania a veľkosti miest, ich prínos k produktivite a ziskom.