Naturraumspezifische Entwicklungsziele als Kriterium zur Lösung regionalplanerischer Zielkonflikte. - Haber, W.
Kvalitatítne štandardy ako základ špecifických cieľov priestorového rozvoja. Diskusia o geoekologickom kartovaní, programe ochrany živočišných druhov a biotopu, ako aj kvantifikácii nárokov na pôdu. Rozpracovanie špecifických cieľov rozvoja a ochrany prírodného prostredia.