Regionale Unterschiede in den Investitionszielen und im Innovationsverhalten mittelstandischer Unternehmer. - Irsch, N.
Objasňovanie rozdielov podnikov v rôznych oblastiach v otázkach investičných zámerov. Realizovanie inovácií ako prostriedku na dosahovanie investičných zámerov podľa oblastí. Zisťovanie existencie rozdielov medzi podnikmi v jednotlivých oblastiach.