Wohnen und Arbeiten in altindustrialisierten Gebieten. - Bals, C.
Správa z nemecko-poľského sympózia konaného 5.-6. nov. 1990 v Bonne-Bad Godesbergu. Informácia o situácii vo väčších starých priemyselných územiach Poľska a SRN. Špecifická priestorová situácia v SRN v dôsledku pričlenenia 5 nových spolkových krajín. Podpora ekonomiky v malých mestách a veľkomestách. Prípadová štúdia malých a stredných miest v Poľsku.