Zu ausgewählten Ergebnissen der räumlichen Forschung der DDR aus der Sicht des Bauwesens. - Dienemann, O.
Historické pozadie vývoja priestorovej štruktúry v NDR. Veľkostná štruktúra v stavebníctve a zmeny vlastníckej štruktúry bytového fondu. Problémy výkonnosti stavebníctva, reprodukcie a zachovania stavebného fondu v mestách. Návrhy na fúziu z hľadiska priestorového výskumu.