note on the financing of housing in the Soviet Union. - Andrusz, G.D
Rozbor variant plánu na zabezpečenie bývania všetkých obyvateľov ZSSR v rodinných bytoch a domoch do roku 2000. Rozdeľovanie bytov ako nástroj na brzdenie prestavby spoločnosti. Zdroje a spôsoby financovania bytovej výstavby.